Community

Like Never

Seen Before.

Alan parhaat tekijät ovat koko toimintamme kivijalka. Suomessa palveluksessamme on 52 mediatuotannon ammattilaista ja erilaisissa tuotannoissa yli 300 freelanceria vuositasolla. Työhyvinvointi ja viihtyvyys ovat yrityskulttuurimme keskiössä. Alan suunnannäyttäjänä tarjoamme nykyisille ja uusille työntekijöillemme näköalapaikan mediatuotannon maailmassa sekä mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta.

Avoimet työpaikat

Vastaava tuottaja

Laajentaessamme toimintaamme, etsimme lisää osaavia tekijöitä meille Suoralle. Nyt haussa on määrätietoinen ja ketterä

Vastaava tuottaja

monipuolisella osaamisella ja jo useamman vuoden kokemuksella.

Me Suorassa arvostamme monimuotoisuutta, ennakkoluulottomuutta ja rohkeutta. Arvojemme mukaisesti tavoitteena on välittävä, ratkaisukeskeinen, luova ja vastuullinen työympäristö. Haemme ensisijaisesti hyvää tekijä-tyyppiä ja toivomme hakijoita erilaisilla taustoilla, kaikista ikäryhmistä sekä eri vähemmistöryhmistä.

Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi klikkaamalla tästä.

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

Silloin kun kiekko putoaa jäähän tai tapahtumassa on jännittävimmät hetket käsillä, Suoran jengi on paikalla. Live-tuotannot ovat vaativaa ja monipuolista hommaa, mutta juuri sellaista sinäkin varmasti haluaisit tehdä?

Onneksi etsimme jatkuvasti lisää taitavia ja tunnollisia työntekijöitä joukkoomme. Jos koet tai tiedät, että sinun taidoille ja hurmaavalle persoonallesi olisi käyttöä Suoran hommissa, laita avoin hakemus osoitteeseen tyonhakijat@suorabroadcast.com

Kerrothan hakemuksessasi taidoistasi ja kokemuksestasi, sekä millaisiin tehtäviin haet meille. Lisäksi kuulisimme mielellämme, mitä kautta löysit meidät.

Työhyvinvointi ja viihtyvyys on yrityskulttuurimme keskiössä. Alan suunnannäyttäjänä tarjoamme nykyisille ja uusille työntekijöillemme villejä värinöitä mediatuotannon maailmassa sekä mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta.