Community

Like Never

Seen Before.

Alan parhaat tekijät ovat koko toimintamme kivijalka. Suomessa palveluksessamme on 52 mediatuotannon ammattilaista ja erilaisissa tuotannoissa yli 300 freelanceria vuositasolla. Työhyvinvointi ja viihtyvyys ovat yrityskulttuurimme keskiössä. Alan suunnannäyttäjänä tarjoamme nykyisille ja uusille työntekijöillemme näköalapaikan mediatuotannon maailmassa sekä mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta.

Avoimet työpaikat

Työvuorosuunnittelija/HR-koordinaattori

Oletko sinä Suoran uusi

Työvuorosuunnittelija/HR-koordinaattori?

Tehtäväsi meillä on vakituinen ja monipuolisia mahdollisuuksia täynnä. Rooliisi kuuluu pääasiassa työvuorosuunnittelu Suoran teknisissä TV-tuotannoissa, joita ovat muun muassa Suomen seuratuimmat urheilulajit, kuten jääkiekko ja ravit. Suoran tuotteisiin kuuluvat myös studiolähetykset ja muut kuvasignaalin sekä TV-tekniikkaan liittyvät palvelut. Toimivalla työvuorosuunnittelulla tuet yrityksen resursointia sekä työntekijöiden työhyvinvointia. Kehität henkilöstösuunnittelua kasvavan ja kansainvälistyvän oman alansa suunnannäyttäjän tulevaisuuden tarpeisiin.

Tehtävääsi kuuluvat

– Työvuorohallinta ja resurssisuunnittelu

– Osaajapoolin kartoitus ja ylläpito

– Henkilöstön osaamisen varmistaminen yhdessä HR & Talent Specialistin kanssa

– Matkajärjestelyt ja koordinointi

Tehtävässä menestyäksesi

– Olet luonteeltasi avoin ja yhteistyökykyinen

– Hahmotat projektikokonaisuudet ja oman roolisi niissä

– Olet itseohjautuva ja järjestelmällinen

– Et hätkähdä pienestä alansa suunnannäyttäjän vauhdissa

– Olet valmis haastamaan itseäsi

– Katseesi on luontevasti jo tulevaisuudessa

– Hyvä paineensietokyky on ylivoimaa

– Keskustelet ja kirjoitat sujuvasti suomen lisäksi englanniksi

– Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. merkonomi tai tradenomi

– Aiempi kokemus työvuorosuunnittelusta olisi mieletön lisä

Kiinnostuitko?

Ensisijaisesti haemme huipputyyppiä, jolla on hyvä asenne ja vuorovaikutustaidot kohdallaan, joten ethän epäröi laittaa hakemustasi meille. Arvostamme henkilöstön monimuotoisuutta ja kannustamme eri taustoista huolimatta hakemaan tehtävää.

Meillä Suorassa
saat vastuullisen ja merkittävän roolin olla mukana luomassa tarinaamme alan edelläkävijäksi. Arvomme Välittäminen, Luovuus, Ratkaisukeskeisyys ja Vastuullisuus todella näkyvät kaikessa tekemisessä. Suora on ainutlaatuisten ammattilaisten yhteisö, jossa onnistutaan, innostutaan, kehitytään, kehitetään ja kasvetaan yhdessä kohti jotain uutta, jota ei vielä olla nähty. Olemme aidosti askeleen edellä niin vastuullisuudessa kuin teknologisissa ratkaisuissa. Vuoden 2021 alussa saavutimme ensimmäisenä alan toimijana Suomessa hiilineutraalit tuotannot. Vastuullisuusohjelmamme perustuu YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin.

Merkityksellisen toimenkuvan ja mielenkiintoisten tulevaisuuden näkymien lisäksi työtäsi tukevat luonnollisesti huikeat työkaverit, lounas- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut sekä hiilineutraalina toimijana mm. sähköpyöräetu. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Vallilan Konepajan alueella pian valmistuvissa toimitiloissamme, joissa tarjolla on moderni työympäristö ja mukava perheyrityksen työyhteisö.

Odotamme innolla hakemustasi, jossa pääset avaamaan aikaisempaa kokemustasi. Lähetäthän CV:n ja hakemuksen palkkatoiveineen 31.7. mennessä osoitteeseen tyonhakijat@suorabroadcast.com.  Kesälomista johtuen käymme hakemukset läpi elokuun alussa ja olemme silloin yhteydessä hakijoihin. Kannattaa kuitenkin toimia tänään, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan kuluessa ja kutsumme sopivat henkilöt haastatteluun. Paikka täytetään heti oikean henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Johanna Koskela +358 44 021 4055 torstaina 7.7. klo 15–16 ja tiistaina 26.7. klo 11–12.

Suora on vaativiin live-tuotantoihin erikoistunut tekninen tuotantotalo ja monikameraisten urheilutuotantojen markkinajohtaja Suomessa. Alan teknisenä edelläkävijänä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme teknisesti kestävän, toimintavarman ja täysin hiilineutraalin TV-tuotannon, joka skaalautuu lähes rajattomasti eri kokoisiin tarpeisiin. Suora broadcast. Like never seen before.

Suora Broadcast is a technical production house specializing in live productions and one of the largest providers of multi-camera sports productions in the Nordic countries. As a technical pioneer of the industry, we are able to offer our customers technically sustainable, reliable and completely carbon-neutral TV production that scales almost indefinitely to different needs. Suora Broadcast. Like Never Seen Before.

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

Silloin kun kiekko putoaa jäähän tai tapahtumassa on jännittävimmät hetket käsillä, Suoran jengi on paikalla. Live-tuotannot ovat vaativaa ja monipuolista hommaa, mutta juuri sellaista sinäkin varmasti haluaisit tehdä?

Onneksi etsimme jatkuvasti lisää taitavia ja tunnollisia työntekijöitä joukkoomme. Jos koet tai tiedät, että sinun taidoille ja hurmaavalle persoonallesi olisi käyttöä Suoran hommissa, laita avoin hakemus osoitteeseen tyonhakijat@suorabroadcast.com

Kerrothan hakemuksessasi taidoistasi ja kokemuksestasi, sekä millaisiin tehtäviin haet meille. Lisäksi kuulisimme mielellämme, mitä kautta löysit meidät.

Työhyvinvointi ja viihtyvyys on yrityskulttuurimme keskiössä. Alan suunnannäyttäjänä tarjoamme nykyisille ja uusille työntekijöillemme villejä värinöitä mediatuotannon maailmassa sekä mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta.