Community

Like Never

Seen Before.

Alan parhaat tekijät ovat koko toimintamme kivijalka. Suomessa palveluksessamme on 52 mediatuotannon ammattilaista ja erilaisissa tuotannoissa yli 300 freelanceria vuositasolla. Työhyvinvointi ja viihtyvyys ovat yrityskulttuurimme keskiössä. Alan suunnannäyttäjänä tarjoamme nykyisille ja uusille työntekijöillemme näköalapaikan mediatuotannon maailmassa sekä mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta.

Avoimet työpaikat

VERKKOASIANTUNTIJA

Olisitko sinä SUORAn uusi VERKKOASIANTUNTIJA

 

Olet kokenut verkkoasiantuntija, jolla on yli viiden vuoden kokemus verkkoteknologiasta ja projekteissa toimimisesta. Olet erikoistunut verkkojen suunnitteluun, kehitykseen sekä ylläpitoon ja sinulla on vankka ymmärrys nykyaikaisista verkkostandardeista ja -protokollista. Lisäksi olet intohimoinen ongelmanratkaisija, ja pyrit jatkuvasti oppimaan uusia tekniikoita ja parantamaan taitojasi. Etsit innokkaasti mahdollisuuksia tuoda osaamisesi ja kokemuksesi tiimimme käyttöön.

 

Tehtävässä menestymistä tukee se, että sinulla on:

– Monipuolinen ja pidempiaikainen kokemus verkkoteknologiasta ja -projekteista ja ehkäpä jokin erityinen lahjakkuus, jonka voit tuoda meille esille hakemuksessasi

– Laaja kokemus verkkosovellusten suunnittelusta, kehityksestä ja ylläpidosta

– Kokemusta työskentelystä monipuolisissa tiimeissä ja verkkoprojekteissa niiden alusta loppuun saakka

– Osaamista verkkoturvallisuudesta ja tietosuojasta, mukaan lukien GDPR

– Tehtävään sopiva alan koulutus, esimerkiksi insinöörin tutkinto tietotekniikassa tai vastaava

– Hyvä kirjallinen ja suullinen suomen- ja englanninkielen taito

Toivomme, että sinulla on myös:

– Erinomainen ongelmanratkaisukyky ja analyyttiset taidot

– Kyky kommunikoida tehokkaasti sekä teknisten että ei-teknisten sidosryhmien kanssa

– Loistavat tiimityöskentely- ja projektinhallintataidot

– Innostusta oppimiseen jatkuvasti kehittyvien uusien teknologioiden parissa

 

Mitä seuraavaksi?

Jos kertomamme herätti mielenkiintosi, lue lisää TÄÄLTÄ ja jätä hakemuksesi viimeistään perjantaina 8.3.2024. Toimithan nopeasti, sillä ryhdymme käymään hakemuksia läpi heti niiden saavuttua. Mikäli sinulla on kysyttävää verkkoasiantuntijan tehtävästä, CTO Juha Koskela +358 44 5324799 vastaa kysymyksiisi arkisin klo 15-16.

 

Suora Broadcast on vaativiin live-tuotantoihin erikoistunut tekninen tuotantotalo ja monikameraisten live-tuotantojen markkinajohtaja Suomessa. Alan teknisenä edelläkävijänä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme teknisesti kestävän, toimintavarman ja täysin hiilineutraalin TV-tuotannon, joka skaalautuu lähes rajattomasti eri kokoisiin tarpeisiin. Kuulumme DMC Production -konserniin, joten pääset osaksi kansainvälistä työyhteisöä.

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

Silloin kun kiekko putoaa jäähän tai tapahtumassa on jännittävimmät hetket käsillä, Suoran jengi on paikalla. Live-tuotannot ovat vaativaa ja monipuolista hommaa, mutta juuri sellaista sinäkin varmasti haluaisit tehdä?

Onneksi etsimme jatkuvasti lisää taitavia ja tunnollisia työntekijöitä joukkoomme. Jos koet tai tiedät, että sinun taidoille ja hurmaavalle persoonallesi olisi käyttöä Suoran hommissa, käy täyttämässä avoin hakemus täällä.

Kerrothan hakemuksessasi taidoistasi ja kokemuksestasi, sekä millaisiin tehtäviin haet meille. Lisäksi kuulisimme mielellämme, mitä kautta löysit meidät.

Työhyvinvointi ja viihtyvyys on yrityskulttuurimme keskiössä. Alan suunnannäyttäjänä tarjoamme nykyisille ja uusille työntekijöillemme villejä värinöitä mediatuotannon maailmassa sekä mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta.