Community

Like Never

Seen Before.

Alan parhaat tekijät ovat koko toimintamme kivijalka. Suomessa palveluksessamme on 52 mediatuotannon ammattilaista ja erilaisissa tuotannoissa yli 300 freelanceria vuositasolla. Työhyvinvointi ja viihtyvyys ovat yrityskulttuurimme keskiössä. Alan suunnannäyttäjänä tarjoamme nykyisille ja uusille työntekijöillemme näköalapaikan mediatuotannon maailmassa sekä mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta.

Avoimet työpaikat

HR & TALENT SPECIALIST (KOKOAIKAINEN)

Hei, sinä kokenut päivittäisten HR-toimintojen taitaja,

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme vastuullisen, innovatiivisen ja ihmisläheisen HR:n operatiivisen tekijän huolehtimaan työsuhteen elinkaaren eri vaiheista ja pitämään monipuoliset langat napakoissa käsissä, jotta vaativiin mediatuotantoihin suurella sydämellä panostavat osaajamme pääsevät luomaan elämyksellistä lisäarvoa asiakkaillemme.

Olisitko sinä SUORAn uusi

HR & Talent Specialist?

Toimenkuvasi on meillä uusi, vakituinen ja monipuolisia mahdollisuuksia täynnä. Pääset ottamaan kopin työsuhdeasioiden, resursoinnin ja osaamisen varmistamisen hallinnan kokonaisuuksista. Autat varmistamaan HR-toimintojen kautta arjen sujuvuuden sekä kehittämään sitä kasvavan ja kansainvälistyvän oman alansa suunnannäyttäjän tulevaisuuden tarpeisiin.

Vastuutehtäviisi kuuluvat, mm.

– Työsuhdeasioiden kokonaisuus (mm. ulkoistetun palkanlaskennan sujuvuus, työlainsäädäntö, HR-järjestelmät, työsopimukset, palkitseminen/etuudet)

– Työvuorohallinta ja resurssisuunnittelu yhdessä tuotantovastaavien ja esihenkilöiden kanssa

– Esihenkilöiden/johdon/henkilöstön tukeminen päivittäisissä HR-asioissa

– Sisäisten HR-prosessien toteutuminen, kehittäminen ja dokumentointi

– Rekrytointi- ja perehdytysprosessiin osallistuminen yhdessä esihenkilön kanssa

– Osaamisen varmistaminen (suunnittelu, kehittäminen, koulutus) yhdessä johtoryhmän ja esihenkilöiden kanssa

– Työkyvynhallinnan kokonaisuus (mm.työterveys, eläkevakuutusyhtiö, henkilöstökyselyt, työsuojelutoiminta)

Tehtävässä menestymisessä tukee seuraavat seikat, mm.

– Vahva kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä (esim.HR Generalisti, työsuhdeasiantuntija)

– Tehtävään soveltuva koulutus

– Huolellisen tehokas ja motivoitunut ote työsuhdeasioihin

– Ymmärrys HR:n tärkeästä roolista mahdollistaa kasvavan ja hyvinvoivan yrityksen

– Koordinoiva organisointikyky

– Asiakaspalveluhenkinen oma-aloitteisuus

– Projektimaisten kokonaisuuksien jämpti hallinta

– Kiinnostusta ja kokemusta keskeisten tietojärjestelmien (HR) ja teknologian käytöstä

– Yhteistyökykyinen ja taitava vuorovaikuttaja suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksi (ruotsi vahva plussa)

– Aiempi kokemus tai käsitys työvuorosuunnittelusta olisi mieletön lisäarvo

– Positiivinen ja utelias asenne nopeatempoisen media- ja urheilutuotantojen maailmaa kohtaan toisi aamulla töihin lähtöösi sen extramakoisan twistin

Jos tunnistat itsesi tästä ja olet innostunut pitämään nuo monet tärkeät pallot ilmassa, niin

Tarjoamme sinulle
vastuullisen ja merkittävän roolin olla mukana luomassa tarinaamme alan edelläkävijäksi. Arvomme Välittäminen, Luovuus, Ratkaisukeskeisyys ja Vastuullisuus todella näkyvät kaikessa tekemisessä. SUORA on ainutlaatuisten ammattilaisten yhteisö, jossa onnistutaan, innostutaan, kehitytään, kehitetään ja kasvetaan yhdessä kohti jotain uutta, jota ei vielä olla nähty. Olemme aidosti askeleen edellä niin vastuullisuudessa kuin teknologisissa ratkaisuissa. Vuoden 2021 alussa saavutimme tuotannoissamme hiilineutraalisuuden ensimmäisenä alan toimijana Suomessa. Vastuullisuusohjelmamme perustuu YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin.

Merkityksellisen toimenkuvan ja mielenkiintoisten tulevaisuuden näkymien lisäksi työtäsi tukevat luonnollisesti ammattilaisten rento joukko, lounas- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut sekä hiilineutraalina yhtiönä mm. sähköpyöräetu. Työskentelypaikkasi voi olla Helsingin Pasilassa (pian uusissa toimitiloissa) sijaitsevan pääkonttorimme lisäksi halutessasi myös muissa toimipisteissämme tai etänä. Työssäsi pääset joka tapauksessa matkustamaan ihmistemme luo, sillä läsnäolosi myös livenä on tärkeää.

Odotamme innokkaana hakemustasi, jossa pääset avaamaan aikaisempaa HR-kokemustasi, kuinka olisit etsimämme ”People Person”. Lähetäthän CV:n ja hakemuksen palkkatoiveineen otsikolla HR & Talent Specialist 22.5.22 mennessä osoitteeseen tyonhakijat@suorabroadcast.com.

Kannattaa kuitenkin toimia tänään, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan kuluessa ja kutsumme sopivat henkilöt haastatteluun. Paikka täytetään heti oikean henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Johanna Koskela +358 44 021 4055 arkisin klo 15–16 välillä.

Suora on vaativiin live-tuotantoihin erikoistunut tekninen tuotantotalo ja monikameraisten urheilutuotantojen markkinajohtaja Suomessa. Alan teknisenä edelläkävijänä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme teknisesti kestävän, toimintavarman ja täysin hiilineutraalin TV-tuotannon, joka skaalautuu lähes rajattomasti eri kokoisiin tarpeisiin. Suora broadcast. Like never seen before.

KAMERAOPERAATTORI (KAUSITYÖNTEKIJÄ)

Haemme useita kameraoperaattoreita osaksi Suoran tiimiä syys-kevätkaudelle 2022-2023. Työtehtävässä pääset osaksi Suomen suurimpia urheilutuotantoja. Tuotannot etäohjataan Pasilasta. Kalustohallimme sijaitsevat Nurmijärvellä, Mikkelissä, Oulussa ja Seinäjoella, joista ympäryskuntien tuotantoja operoidaan.

Odotamme sinulta:
– Työkokemusta suorista urheilulähetyksistä
– Oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä
– Joustavuutta
– Paineensietokykyä

Palkkaus on TES:n palkkaryhmä 2 mukaan. Laskutus myös mahdollinen.

Lähetä hakemuksesi: tyonhakijat@suorabroadcast.com. Otsikoi viestisi hakemasi position mukaan.

Kerrothan myös hakemuksessasi, mistä bongasit tämän ilmoituksen.
Kysymyksiin vastaa arkisin klo 15:00-16:00 meidän tuottaja Anna Tilus, anna.tilus@suorabroadcast.com +358 40 091 4591.

Suora on vaativiin live-tuotantoihin erikoistunut tekninen tuotantotalo ja monikameraisten urheilutuotantojen markkinajohtaja Suomessa. Alan teknisena edelläkävijänä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme teknisesti kestävän, toimintavarman ja täysin hiilineutraalin TV-tuotannon, joka skaalautuu lähes rajattomasti eri kokoisiin tarpeisiin. Suora broadcast. Like never seen before.

ULKOTUOTANNON KÄYTTÖMESTARI ELI UT-KÄYTTÖMESTARI (KOKOAIKAINEN)

Laita hakemus tulemaan

Sinäkö oot uusi UT-käyttömestari? Hei käyttömestari! Hei käyttömestari!

No myönnetään, että näissä hommissa sinulle ei lauleta omia kannatuslauluja kuin ehkä firman pikkujouluissa, mutta mukavaan ja mielekkääseen työyhteisöön on paikka kuitenkin tarjolla. Haemme siis uutta ulkotuotannon käyttömestaria kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävään annetaan koulutus. Tehtävää varten vaatimuksena on C-ajokortti.

Työpiste löytyy Nurmijärveltä, mutta työ on liikkuvaa. Tarjoamme lounas- ja liikuntaedun lisäksi hiilineutraalina yhtiönä mm. polkupyöräedun. Palkkaus on TESin mukainen.

Työt alkavat heti, joten ei muuta kun den glider in ja hakemusta sisään osoitteeseen tyonhakijat@suorabroadcast.com Kerrothan myös hakemuksessasi, mistä bongasit tämän ilmoituksen.

Kysymyksiin vastaa meidän tuottaja Anna Tilus, anna.tilus@suorabroadcast.com +358 40 091 4591.

Suora on vaativiin live-tuotantoihin erikoistunut tekninen tuotantotalo ja monikameraisten urheilutuotantojen markkinajohtaja Suomessa. Alan teknisena edelläkävijänä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme teknisesti kestävän, toimintavarman ja täysin hiilineutraalin TV-tuotannon, joka skaalautuu lähes rajattomasti eri kokoisiin tarpeisiin. Suora broadcast. Like never seen before.

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

Silloin kun kiekko putoaa jäähän tai tapahtumassa on jännittävimmät hetket käsillä, Suoran jengi on paikalla. Live-tuotannot ovat vaativaa ja monipuolista hommaa, mutta juuri sellaista sinäkin varmasti haluaisit tehdä?

Onneksi etsimme jatkuvasti lisää taitavia ja tunnollisia työntekijöitä joukkoomme. Jos koet tai tiedät, että sinun taidoille ja hurmaavalle persoonallesi olisi käyttöä Suoran hommissa, laita avoin hakemus osoitteeseen tyonhakijat@suorabroadcast.com

Kerrothan hakemuksessasi taidoistasi ja kokemuksestasi, sekä millaisiin tehtäviin haet meille. Lisäksi kuulisimme mielellämme, mitä kautta löysit meidät.

Työhyvinvointi ja viihtyvyys on yrityskulttuurimme keskiössä. Alan suunnannäyttäjänä tarjoamme nykyisille ja uusille työntekijöillemme villejä värinöitä mediatuotannon maailmassa sekä mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta.