Live

Broadcasting

Like Never

Seen Before.

Pasila tunnetaan Suomen TV-keskuksena, mutta painopiste siirtyy Konepajan alueelle kohti Vallilaa. Valokuidut vievät Fredriksbergiin, Suoran uusiin toimitiloihin. Näiden seinien sisällä pystymme tarjoamaan koko paketin studiotiloista tekniikkaan ja tuotannosta jakeluun.

Fredriksberg on uusi Pasila

Uusi pääkallopaikka tarjoaa erinomaiset puitteet kaikenlaisille studiotuotannoille. Tekniikan lisäksi meiltä on kysytty tiloja, ja nyt me pystymme tähän tarpeeseen vastaamaan. Fredriksbergissä on yli 500 neliömetriä 4K-kameratekniikalla varustettua studiotilaa. Sen lisäksi täällä sijaitsee koko toimintamme hermokeskus, MCR-lähetyshuone, jonka kautta signaalit liikkuvat sisään ja ulos. Meillä on suora kuituyhteys Pasilan linkkitorniin ja sen kautta mihin tahansa maailmaan. Tarjoamme studiotilat, tekniikan, tuotantohenkilöstön ja kuvansiirtopalvelut. Mistä muualta saat koko paketin saman katon alta?

Studiotuotannot – suorana Fredriksbergistä

Fredriksbergin studiot palvelevat asiakkaidemme vaihtuvia tarpeita. Talon suurin tila, Studio 237, tarjoaa nimensä mukaiset neliöt soveltuen suurempaankin TV-tuotantoon. Tila voidaan jakaa useisiin positioihin ja sisälle mahtuu myös liveyleisö. Studio 118 palvelee hyvin pienempiä urheilutuotantoja, keskustelu- ja viihdeohjelmia sekä virtuaalitapahtumia. Tähänkin tilaan saadaan mahtumaan 2–3 kuvauspositiota. Perinteisten lavasteiden lisäksi studion chroma-nurkkaus mahdollistaa virtuaalilavastuksen.

Uusi talo.
Uudet standardit.

Uusi talo tarjoaa nykyaikaiset ja omaa toimintaamme varten räätälöidyt puitteet. Niiden lisäksi uudiskohteessa toteutuvat meille tärkeät vaatimukset matkalla hiilineutraaliksi yritykseksi. Fredriksberg on Suomen ensimmäinen BREEAM-luokituksen mukaisen Excellent-tason saavuttanut toimitilakohde. BREEAM on rakennusalan kansainvälinen ympäristösertifikaatti, jonka saavuttaminen kertoo paitsi hankkeelle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta, myös talon elinkaaren aikaisesta hiilijalanjäljestä. Matkalla nollapäästöihin yksi suomalaisten yritysten vaikeimmin ratkaistavista yhtälöistä on lämpö, jonka otamme omasta laitehuoneestamme. Lämmön talteenotto kattaa koko talven tarpeet ja kesällä enemmän kuin omamme.