Live

Broadcasting

Like Never

Seen Before.

Osaavat ihmiset ja tekninen kapasiteetti mahdollistavat parhaan mahdollisen ratkaisun kaikkiin mediatuotannon tarpeisiin. Erikoisosaamistamme ovat modernilla etätuotantomallilla toteutetut urheilusarjat ja muut vaativat live-tuotannot.

ETÄTUOTANTOPALVELU

Tervetuloa live-tuotantojen tulevaisuuteen. Pasilan ja Vallilan etäohjauskeskuksemme ovat pitkän kehitystyömme tulos ja maailmankin mittakaavassa ainutlaatuinen paikka, joissa tehdään parhaimmillaan kymmeniä suoria tv-lähetyksiä ja jopa kahdeksaa rinnakkaista monikameratuotantoa. Etätuotantomalli mahdollistaa kustannustehokkaan ja hiilineutraalin TV-tuotannon, jossa säästyy polttoainetta ja matkapäiviä. Tapahtumapaikalla tarvittava kalusto ja miehitys minimoidaan. Kaikki muu tapahtuu modernissa etäohjauskeskuksessa, optimaalisissa tuotanto-olosuhteissa. Tällä mallilla teemme joka vuosi noin 2000 lähetystä muun muassa jääkiekkoa ja raveja. Vastaanotamme kuvavirtaa myös ulkomailta ja tuotamme sitä kaikkialle maailmaan.

STUDIOTUOTANTO

Virtuaalilavastustekniikkaa hyödyntävä chroma-studio on varustettu 4K-monikameratekniikalla. Joustava tila muuntuu käden käänteessä TV-studiosta tapahtumaympäristöksi, sillä lavastus luodaan kokonaan tai osittain digitaalisesti. Vihreä väri on korvattavissa halutulla virtuaaliympäristöllä. Studiossa voidaan tehdä suoraa lähetystä tai tallenteita. TV-tuotantojen lisäksi tarjoamme teknistä tuotantoa virtuaalisille yritystapahtumille – tarvittaessa avaimet käteen ratkaisuna ja aina TV-tason kalustolla.

ULKOTUOTANTO

Perinteinen ulkotuotanto on edelleen ratkaisu monien yksittäisten tapahtumien kohdalla tai etätuotantoon vaadittavien kuituyhteyksien puuttuessa. Tämäkin on ydinosaamistamme. Pitkä kokemus ja monipuolinen kalusto mahdollistavat täysin räätälöidyn ratkaisun tuotantoon kuin tuotantoon. Erilaisilla tekniikkatasoilla varustetut ulkotuotantoautot mahdollistavat liikkuvan ratkaisun aina 24 kameran TV-tuotantoihin asti.

Tuotantokalusto

Ulkotuotantoautot -etäohjaus / UT101-UT110

(VW Crafter, 10 kpl)

Sisältää tuotantokohteessa tarvittavan tekniikan.

+Lataa tuotekortti

Ulkotuotantoauto / UT8

(VW Crafter)

8 operoitavaa kamerakanavaa. Tuotantotilat viidelle hengelle.

+Lataa tuotekortti

Ulkotuotantoauto / UT5

(MAN TGS)

16 operoitavaa kamerakanavaa. Tuotantotilat 14 hengelle.

+Lataa tuotekortti

MUUT PALVELUT

+ Playout eli ohjelmasisältöjen ulosajo

+ Materiaalinhallinta

+ Tallennus- ja arkistointi

+ Signaalien vastaanotto- ja jakelu