Live

Broadcasting

Company

Suora Broadcast on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä, vaativiin live-tuotantoihin erikoistunut tekninen tuotantoyhtiö. Parhaiten meidät tunnetaan live-urheilusta ja sen etätuotantoon kehittämästämme mallista. Olemme suurten tuotantojen tekijöitä: live-tehdas, jonka tekniset resurssit taipuvat kaiken kokoisiin tuotantotarpeisiin.

Jos se nostattaa ihokarvoja kotikatsomossa, se tuottaa arvoa myös asiakkaillemme.

Pyrimme tarkastelemaan lopputulosta TV-katsojan silmin. Välitämme tapahtumat sellaisena kuin ne tapahtuvat: tikkiterävinä ja täynnä tunnetta. Jos onnistumme tuottamaan elämyksiä loppuasiakkaille, tuotamme parasta mahdollista arvoa myös kanaville ja sisältöyhtiöille. Teemme urheilua suurella sydämellä, ja vähintään samalla intohimolla suhtaudumme uusimpaan tekniikkaan. Sen avulla pystymme tarjoamaan sekä elämyksiä että kustannustehokkaita tuotantoja.

Suhtaudumme intohimoisesti uuteen teknologiaan. Rakennamme tuotantoja, jotka kestävät aikaa.

Meille jokainen uusi TV-tuotanto on mahdollisuus kehittää jotain uutta. Tarjouksemme sisältää kaiken tarvittavan ja yleensä vähän enemmän. Pyrimme aina hyödyntämään alan viimeisintä tekniikkaa ja kehittämään sitä eteenpäin. Lähdemme siitä, että jokaisen TV-tuotteen on oltava ajanmukainen vielä sopimuskauden päättyessä. Raviurheilun ja jääkiekon ympärille kehittämämme etätuotantomalli on hyvä esimerkki teknisestä edelläkävijyydestä. Se, mitä teemme tänään, on huomisen standardi.

Katsojat jännittävät, asiakkaamme eivät. 99,99 % toimitusvarmuus. 100 % läpinäkyvyys.

Suoran lähetyksen taika perustuu siihen, että jotain odottamatonta voi tapahtua. Vaikka jokainen lähetys on erilainen ja ennennäkemätön, me pyrimme aina samaan: laatuun ja toimitusvarmuuteen, jonka ansiosta asiakkaamme voivat nukkua yönsä rauhassa. Toiminnallamme on ISO 9001 -laatusertifikaatti. Toisin sanoen me teemme vähän virheitä. Sen lisäksi olemme asiakkaillemme tavoitettavissa ja sovimme asioista läpinäkyvästi. Markkinoiden paras live-tuotanto sisältyy aina hintaan.

Kannamme vastuun ympäristöstä ja ihmisistä. Suomalainen perheyritys, joka kestää kansainvälistä vertailua.

Vuoden 2021 alusta saavutimme tärkeimmän ilmastotavoitteemme, täysin hiilineutraalin tuotannon. Yritysvastuu on kuitenkin paljon enemmän kuin ympäristövastuuta. Tarkastelemme toimintaamme YK:n kestävän kehityksen Agenda 2030 -ohjelman kautta ja haluamme olla omalla alallamme vastuullisen liiketoiminnan edelläkävijä. Toiminnassamme ympäristö, talous ja ihminen huomioidaan tasavertaisesti, ja samaa odotamme yhteistyökumppaneiltamme. Pyrimme kestävään kasvuun ja kannamme vastuun ihmisistä. Vastuullisuusohjelmassamme korostuvat henkilöstön hyvinvointi, sukupuolten välinen tasa-arvo ja eriarvoisuuden vähentäminen.